06
januari
2020
|
10:36
Europe/Amsterdam

Wandel samen door het hart van Nederland

Start het jaar goed! Wandel mee door het bijzondere gebied de Goudsberg op de Veluwe en sponsor daarmee een gezond hart voor iedereen.

Liefhebbers van natuur, wandelen en warme chocomel kunnen zich zaterdag 25 januari aansluiten bij de Hartstocht Winterwalk. Op deze gezellige middag willen we geld op halen voor onderzoek naar hart -en vaatziekten. Want een gezond hart is niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Geen leuke aanleiding, wel gezond

Iemand die haar wandelschoenen al klaar heeft staan, is de 68-jarige Bea van Doorn. ‘“Het is geen leuke aanleiding, maar de hartstilstand van mijn man heeft ons veel gebracht”, vertelt Bea. “We zijn ons ineens heel bewust geworden van wat je hart voor je doet. Daardoor zijn we veel gezonder gaan leven. Spekjes uitbakken doen we niet meer dagelijks, wandelen wel.”

Bea steunen? Dat kan hier!

Meedoen?

Er zijn routes van 5, 10 en 15 kilometer, langs diverse uitzichtpunten en rijksmonumenten.

Het startpunt is 50/50 Hotel Belmont in Ede. Vertrek: 13.00 uur. Deelname is €15,- (volwassenen) en €10,- (kinderen vanaf 4 jaar). Om bij te dragen aan onderzoek naar hart -en vaatziekten, vragen we iedere deelnemer minimaal €35,- aan sponsorgeld op te halen.

Inschrijven kan op: www.hartstocht.nl

Onderzoek naar hart- en vaatziekten

Eén van de manieren om geld op te halen voor nieuw onderzoek, is via fondsenwervende evenementen. Dit doet de Hartstichting onder andere via deze Hartstocht Winterwalk.

Over de Hartstichting

Een gezond hart is niet vanzelfsprekend. Daarom zet de Hartstichting zich in om hart- en vaatziekten tijdig op te sporen en te behandelen. In Nederland worden elke dag zo’n 730 mensen in het ziekenhuis opgenomen. En sterven er elke dag 105 mensen aan een hart- of vaat aandoening.

Door de Hartstichting te steunen draag je bij aan meer onderzoek naar het voorkomen van hartproblemen, snellere hulp en betere behandeling van hartziektes. Je helpt mee levens te redden en kwaliteit van leven te behouden. Voor meer informatie: www.hartstichting.nl