december

Onze successen in 2018

HAR_1812_info_def

De hartstiching kijkt tevreden terug op het jaar 2018. Een jaar waarin heel veel mensen en organisaties in Nederland zich gezamenlijk hebben ingezet voor oplossingen voor hart- en vaatziekten. De Hartstichting wil haar medewerkers, donateurs, vrijwilligers, ambassadeurs en samenwerkingspartners hier hartelijk voor bedanken!

Reanimatie in Nederland‚Äč

• 500+ buurten schaften met elkaar een BuurtAED aan, een oplossing van Philips en de Hartstichting. In totaal haalden deze buurtbewoners samen ruim 1 miljoen euro op aan donaties.

Tabaksontmoediging

• Preventieakkoord: volgens de Alliantie Nederland Rookvrij een historische stap op weg naar Rookvrije Generatie.
  • Ruim 58.000 Nederlanders tekenen voor ‘rookvrij kinderspel’: een omgeving waar kinderen zonder de verleiding van roken kunnen opgroeien.

Oplossingen voor hart- en vaatziekten

Voorlichting aan patienten, naasten en zorgprofessionals

• 5,8 miljoen mensen bezochten hartstichting.nl
  • 12.000 beantwoorde vragen via Infolijn