april

Secretaresses met hart voor de zaak

Vandaag is het Nationale Secretaressedag. Floris Italianer, directeur van de Hartstichting verrast de secretaresses Joke, Jolanda en Petra met een hartvormige Anthurium.

Afgelopen week was de Hartweek en dat betekende veel extra werk. Zo’n 60.000 collectanten gingen langs de deuren. Vanuit het hoofdkantoor in Den Haag vond een groot deel van de coördinatie plaats.

Floris Italianer: Met dit fleurige gebaar naar onze secretaresses bedank ik symbolisch al onze medewerkers, collectanten, vrijwilligers en donateurs voor hun bijdrage aan de Hartweek. We strijden het hele jaar tegen hart- en vaatziekten, maar rondom de Hartweek lopen we allemaal letterlijk een paar stappen extra.

Volgens de Vereniging Bloemist-Winkeliers (VBW) zorgt Secretaressedag voor topdrukte bij bloemisten. Het is zelfs uitgegroeid tot één van de belangrijkste verkoopdagen in het voorjaar.