Lancering online platform ‘Wij Samen voor Elkaar’

Vandaag is de officiële lancering van wijsamenvoorelkaar.nl. Dit is een platform van de vele bestaande maatschappelijke initiatieven die er in Nederland zijn. De Hartstichting steunt dit mooie initiatief.

Wijsamenvoorelkaar.nl is een initiatief van MaatschapWij: een open samenwerkingsverband van een groeiende groep mensen en organisaties die zich samen inzetten voor een maatschappij, waarin we meer voor elkaar over hebben en beter samenwerken.

De website heeft als belangrijkste doel om maatschappelijke initiatieven beter vindbaar en zichtbaar te maken en waar mogelijk te versterken.

Steun Hartstichting

De Hartstichting steunt dit initiatief en hoopt dat meer mensen en organisaties geïnspireerd worden een bijdrage te leveren aan maatschappelijke activiteiten.

Initiatieven van de Hartstichting die erop staan zijn:

Content van verschillende partijen beschikbaar

De website heeft gevarieerde content door de samenwerking met een groeiende groep websitepartners zoals Buurtlink, GroenGelinkt, iSocial, MAEX, NLvoorelkaar, Nudge en Wijkconnect.

Kijk op wijsamenvoorelkaar.nl en laat je inspireren door prachtige initiatieven en verhalen.