juni

Hartstichting zet jubilerende vrijwilligers in het zonnetje

Op zaterdag 6 juni heeft de Hartstichting haar jubilerende vrijwilligers gehuldigd die zich al 25 of zelfs 40 jaar met hart en ziel inzetten voor de strijd tegen hart- en vaatziekten. Dit jaar zijn dit er maar liefst 74, die zich bij elkaar opgeteld 1970 jaren hebben ingezet voor de Hartstichting.

Coördinatoren Vrijwilligers Hartstichting:” We zijn al onze vrijwilligers zo dankbaar! Hun enthousiasme en energie zijn bewonderingswaardig.

Dankbaar

Tijdens het welkomstwoord van Floris Italianer, directeur van de Hartstichting, bedankte hij de aanwezigen voor hun waardevolle vrijwillige inzet. Mede dankzij het belangrijke werk van deze bijzondere mensen, kan de Hartstichting haar strijd tegen hart- en vaatziekten voeren. Aan het eind van de dag kregen de jubilarissen als dank een rode roos van de Coördinatoren Vrijwilligers van de Hartstichting.