19
april
2018
|
13:05
Europe/Amsterdam

Hartstichting organiseert nieuw evenement: Familie Trihartlon

Op zondag 10 juni 2018 vindt de eerste editie van de Familie Trihartlon plaats, een nieuw evenement van de Hartstichting. Op het parcours van Sports & Funpark Flevonice in Biddinghuizen kunnen deelnemers in estafettevorm zwemmen, fietsen en lopen om geld op te halen voor de Hartstichting.

Met de Familie Trihartlon komt de Hartstichting tegemoet aan de behoefte van ouders om een sportieve en fijne dag met hun gezin te beleven. Tegelijkertijd dragen bezoekers en deelnemers bij aan een maatschappelijk doel: ervoor zorgen dat meer mensen met een sterk hart kunnen leven.

Uitdagende estafette voor het hele gezin
Deelnemende families kunnen in estafettevorm zwemmen, fietsen en lopen: samen volbreng je de top, super of mega Trihartlon. Familieleden mogen elkaar aflossen en bepalen zelf wie welke afstand zwemt, wie welk stuk fietst en/of hardloopt. Tijdens de onderdelen mogen de deelnemers elkaar aflossen. Deelnemen gebeurt in teamverband. Families mogen zelf een team aanmaken of melden zich aan bij een bestaand team. Kortom, iedereen kan meedoen.

Afstanden
TOP: 100 m zwemmen l 5 km fietsen l 1.25 km lopen
SUPER: 250 m zwemmen l 10 km fietsen l 2.5 km lopen
MEGA: 500 m zwemmen l 20 km fietsen l 5 km lopen

Sporten en spelen
Na afloop van de estafette is er volop tijd om te ontspannen. De Trihartlon biedt families een hele dag fun, samen sporten en spelen. Genieten in de speeltuin, alle klim-, klauter- en modderobstakels trotseren en roetsjen van de waterstormbaan.

Bekijk hier de trailer of kijk voor meer informatie over dit evenement op: www.trihartlon.nl