04
juni
2018
|
14:39
Europe/Amsterdam

Hartenwens hartpatiënt Tim (15) uit IJsselmuiden in vervulling dankzij VriendenLoterij

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Tim Braun (15) uit IJsselmuiden. Tim heeft een aangeboren hartritmestoornis en heeft een moeilijke tijd achter de rug. Om hem te verrassen deed de Hartstichting een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Nu gaat zijn hartenwens in vervulling: Tim gaat samen met zijn moeder, opa en oma een helikoptervlucht maken in Barcelona. Onlangs werd hij bij hem thuis verrast met de cheque.

Tim Braun (14) is blij verrast: “Dit vind ik onwijs gaaf! Het lijkt mij fantastisch om zo hoog alles goed te kunnen zien en dat ook nog eens in Barcelona. Ik kan niet wachten tot het zover is.”

Claudia Vollebregt, communicatiemedewerker bij de Hartstichting: “De 15-jarige Tim heeft al veel meegemaakt. Hij heeft een aangeboren hartritmestoornis, het WPW-syndroom, en onlangs is zijn vader overleden aan een hartstilstand. Zijn vader had een hartafwijking en is maar 44 jaar geworden. Dat is natuurlijk heel verdrietig. Na het overlijden van zijn vader kwam Tim met het idee om een collectebus van de Hartstichting op de crematie van zijn vader neer te zetten. Dat vonden wij zo bijzonder! Geweldig dat we nu zijn grote wens in vervulling kunnen laten gaan en dat hij een helikoptervlucht in Barcelona mag gaan maken.”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfond